Ajankohtaista

01.10.2017: Avoimet työpaikat – Haemme automekaanikkoa


HAEMME AUTOMEKAANIKKOA


Etsimämme henkilö on palveluhenkinen alan ammattilainen, jolle työn laatu ja asiakkaiden tarpeista lähtevä palveluajattelu ovat kunnia-asioita. Työ on itsenäistä, monipuolista sekä korkeaa omatoimisuutta vaativaa. Toimenkuvaasi kuuluu olennaisena osana myös päivittäinen asiakaspalvelu.

Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä alan koulutusta, työkokemusta ja paineensietokykyä sekä positiivista asennetta erilaisia työtehtäviä kohtaan. Sinun on oltava kyvykäs oppimaan uutta sekä halukas kehittymään ja kouluttautumaan alan muutosten mukana.

Tarjoamme hyvähenkisen työyhteisön vahvan tuen, koulutuksen, vakituisen työsuhteen sekä vastuuta mielenkiintoisen työnkuvan ja huipputekniikan parissa. Nuorekas johtomme elää ajassa ja kuuntelee henkilöstön kehitystoiveita herkällä korvalla. Työsuhde-etuihin kuuluvat mm. yksityinen työterveyshuolto, monipuoliset kuntoilumahdollisuudet, mahdollisuus lisäkoulutuksiin ja itsensä kehittämiseen.

Lähetä hakemuksesi sähköpostilla antti.timonen(at)timosenauto.fi. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydettyämme.

Hakemuksen tulee sisältää:
- henkilö- ja työhistoriasi (CV)
- mahdolliset suosittelijat
- vapaamuotoinen kertomus itsestäsi vahvuuksineen ja heikkouksineen
- mahdollinen palkkatoivomus

Elämme vahvan kasvun ja muutoksen aikaa. TULE MUKAAN kasvavaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa huoltopäällikkö Antti Timonen, puh. 010 2394 124.

ryhmakuva_timosenautolaisista

Timosen Auto Oy on liki 50-vuotias Joensuulainen perheyritys jo kolmannessa polvessa. Kuulumme korkeimpaan AAA-vakavaraisuusluokkaan ja taloutemme on kunnossa. Vuosien aikana luomamme suhteet kaikkiin sidosryhmiimme takaavat meille valoisan tulevaisuuden.

Uusissa autoissa edustamme Opel, Hyundai, Suzuki ja Isuzu automerkkejä, jotka huollamme merkkikorjaamossamme. Käytettyjen autojen tavaramerkkimme on "Kuntotietty-vaihtoautot". Monihuolto monimerkkikorjaamossamme huollamme sekä vauriokorjaamme kaikki muutkin merkit.

Käytössämme ovat Automaster- toiminnanohjausjärjestelmä, nykyaikaiset tilat sekä uusinta kehitystä vastaavat työkalut ja laitteet. Noudatamme AKL- ympäristöohjelmaa. Tällä hetkellä autotalossamme työskentelee 25 autoalan ammattilaista eri tehtävissä.

 Takaisin