Ajankohtaista

09.02.2017: Timosen Auto on jälleen yksi Suomen parhaista Opel-liikkeistä


Opel on jälleen palkinnut Suomen parhaat Opel-jälleenmyyjät arvostetulla Opel Customer Excellence Award -palkinnolla. Neljän palkitun liikkeen joukossa oli viime vuotiseen tapaan myös Timosen Auto, Joensuu.

Opel palkitsee joka vuosi tammi-helmikuussa edellisvuoden aikana parhaiten menestyneet jälleenmyyjät, jotka ovat oikeutettuja käyttämään Opel Customer Excellence Award -tunnusta seuraavan vuoden ajan.

Opel Customer Excellence Awardin tärkein kriteeri on asiakastyytyväisyys, jota mitataan niin automyynnin kuin jälkimarkkinoinnin osalta. Asiakkaan jokaisen käynnin ja kokemuksen on oltava niin korkeatasoinen, että hän on valmis suosittelemaan liikettä muillekin. Lisäksi liikkeisiin tehdään "mystery shopping" -käyntejä. Tunnuksen saaminen edellyttää myös myyntitavoitteiden saavuttamista.

"Meillä on takana neljä perättäistä kasvun vuotta ja sama tahti jatkuu myös tänä vuonna kun tuomme markkinoille muun muassa uuden Opel Insignian ja kaksi täysin uutta crossoveria, Crossland X:n ja Grandland X:n. Äärimmäisen kilpailukykyisen malliston ja toimivan jälleenmyyntiverkoston rinnalla menestyksen takana on tyytyväinen asiakas, jonka haluamme saavan liikkeistämme aina parasta mahdollista palvelua", summaa toimitusjohtaja Rami Kittilä Opelilta.

Timosen Auton toimitusjohtaja Tuomas Timonen on hyvillään kolmatta kertaa peräkkäin saamasta tunnustuksesta. "Huipulle on helppo päästä, mutta vaikeampaa on pysyä siellä. On tehty jotain oikein, koska olemme pysyneet mukana kärkikahinoissa jo 48 vuotta. Iso kiitos uskollisille asiakkaillemme, jotka ovat vuodesta toiseen luottaneet autoasiansa meidän hoidettavaksi. Tämä palkinto kuuluu jokaiselle timosenautolaiselle. He palvelevat asiakkaita asenteella ja ammattitaidolla, vaikka alaa myllertävät tuon tuosta muun muassa valtiovallan toimet autoilun verotuksen suhteen."

Asiakkaiden suosittelemaa palvelua

Kuvassa timosenautolaisia ja Opel Finlandin toimitusjohtaja Rami Kittilä onnittelemassa toimitusjohtaja Tuomas Timosta. Palkintoa esittelee Opelilta Retail Network Development johtaja Tomi Mäkinen. Kuvan otti www.miska.fiTakaisin