Automies luottaa Timosen Autoon

Pesoset ovat tehneet kauppaa Timosen suvun kanssa vuosikymmenten ajan. Jaskan isä osti jo 1960-luvulla puimurin ja mäkisukset Timosen Martilta Torikadulla sijainneesta Maatalous ja Kone -kaupasta. Autojakin on jo kymmenkunta tullut Timosilta ostettua, puhumattakaan ansaitusta suosituksista, joita Jaska on entisenä autokorjaamoyrittäjänä jakanut.

Nykyisen auton hankinnasta voi syyttää lehdessä ollutta Hyundain mainosta. Punainen helmiäisväri miellytti pääasiassa kaksistaan autoilevan pariskunnan molempia osapuolia tasapuolisesti ja auton vaihto realisoitui. Nyt Pesosen pariskuntaa kuljettaa uusi näppärä Hyundai Kona. Konalla onnistuu tarpeen tullen asuntovaunun kuljetus ja veneenkään nostaminen vedestä ei tuota pippuriselle pikkumaasturille ongelmia.

Vaikka uusia autoja ei öljynvaihdon lisäksi tarvitse rassailla, niin tarpeen tullen Jaska huoltaa entisenä korjaamoyrittäjänä autot itse päiväpuhteena. Välillä on tilanteita, jossa asiakaspalvelu ja jälkimarkkinointi tuottaa arvoa ammattilaisellekin – esimerkiksi merkkivaraosat saa helposti ja nopeasti Timoselta. Jaskalla on tapana painella tottuneesti Timosen ovista sisään ja kahviautomaatin kautta asioille – yleensä Samin luo.

”Sitä menee vähän niinku kottiinsa kun sinne menee.”

Kahvihetken parissa on hyvä hieroa kauppaa varaosista ja miksei sitä silloin tällöin autoakin vaihtaisi. Ota Jaskasta mallia ja ole yhteydessä Samiin tai piipahda Timoselle kahville!