Autorahoitus

Haluamme tarjota asiakkaillemme helppoa ja huoletonta matkaa autosta riippumatta. Tarjoamme räätälöityä rahoitusta sekä yksityisille että yritysasiakkaillemme niin uusiin kuin käytettyihin autoihin.

Ajoneuvorahoituksen saat haettua vaivattomasti liikkeestämme. Laajasta valikoimastamme löytyy autot lähes kaikkiin tarpeisiin.

Luotettavuus

Timosen Auto on yli 50-vuotta toiminut yksityinen autoliike ja rahoituskumppanimme ovat valikoituneet vuosien varrella Suomen suurimpien ajoneuvorahoittajien joukosta. Meillä työskentelee yli 20 autoalan ammattilaista, jotka palvelevat sinua ajoneuvorahoitukseen liittyvissä asioissa.

Helppous

Rahoituksen voit hakea kätevästi liikkeessämme ajoneuvokauppasi yhteydessä. Saat luottopäätöksen nopeasti ja helposti suoraan myyjältä.

Kiinteä kuukausierä

Saat ajoneuvollesi rahoituksen kiinteällä korolla ja kuukausierillä jopa kuudeksi vuodeksi, joten tiedät aina etukäteen ajoneuvoosi kohdistuvat kuukausittaiset kulut.

Ilman lisävakuuksia

Et tarvitse erillisiä lisävakuuksia tai takaajia, sillä ajoneuvosi toimii rahoituksen vakuutena. Maksettuasi ajoneuvosi rahoituksen kokonaan, ajoneuvo siirtyy sinun omistukseesi.

Ajoneuvon vakuutus

Kun ostat auton osamaksulla, tulee sinun ottaa autollesi sekä liikenne- että kaskovakuutus. Me hoidamme ja autamme vakuutusasioissa mielellämme.

Henkilökunta

Automyynti

Vaihtoautohaku