Autohuolto rahoituksella AD-laskulla

Haluatko maksaa laskulla tai Sinulle sopivissa erissä?

Voit maksaa autosi huollon ja korjauksen osissa tai laskulla.

AD-lasku

Svea on moderni pohjoismainen pankki, joka on tarjonnut yritys- ja yksityisasiakkailleen enemmän mahdollisuuksia vuodesta 1981 lähtien. Monipuolisena toimijana Svea tarjoaa sujuvimmat maksupalvelut ja joustavat maksutavat verkkokauppaan ja kivijalkamyymälään.

Lue Svean turvallisista, Safe Pay -sertifioiduista maksutavoista alla.

Lisätietoja AD-laskusta

Lasku

Laskun maksaminen erissä ostoluotolla

Mikäli haluat laskun saatuasi maksaa pienemmissä erissä, tutustu laskun mukana tulevaan ostoluottosopimukseen ehtoineen, ja hyväksy se allekirjoituksellasi. Tämän jälkeen voit maksaa haluamasi summan kuukausittain, kuitenkin vähintään laskulla ilmoitetun minimierän kerrallaan. Ostoluotto on kertaluotto, jonka voit myös maksaa milloin tahansa kokonaan pois ilman lisäkuluja.

Erämaksun ehdot

Svean erämaksu on kertaluotto, joka mahdollistaa ostosten maksun sinulle sopivaan tahtiin pienemmissä erissä. Valittuasi erämaksun maksutavaksi voit valita haluamasi maksuajan etukäteen tarjotuista vaihtoehdoista.

Yleiset ehdot

Laskulla, ostoluotolla ja erämaksulla

  • Ostajana sinun tulee olla vähintään 21-vuotias.
  • Maksutapojen käyttö edellyttää hyväksyttyä luottopäätöstä, jota varten annat luottoa hakiessa suostumuksen sille, että Svea kysyy muilta luotonmyöntäjiltä
  • saatavia tietoja Suomen Asiakastieto Oy:n kuluttajaluottotietojen kyselyjärjestelmästä.
  • Svea tarkistaa myös sinun luottotietosi.
  • Kielteisen luottopäätöksen saadessasi, sinulla on oikeus hakea uutta luottopäätöstä toimittamiasi lisätietoja vastaan, ottamalla yhteyttä Svean asiakaspalveluun.
  • Laskutuslisä 3,66€ sis. alv. 24%

Näin haet luottoa

Alustava luottopäätös tekstiviestillä: Lähetä sana AUTO ja henkilötunnuksesi sekä haluttu summa numeroon 045 7395 0161 (esim. AUTO 010180-123X 1000). Saat vastauksen välittömästi paluuviestinä. Alustava päätös ei sido sinua mihinkään.

Hakemus netissä

Yhteystiedot ja asiakaspalvelu

Mikäli sinulla on kysymyksiä laskutukseen liittyen, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse +358 9 4242 3330 tai yhteydenottolomakkeen kautta.

Avoimet laskusi ja luottosi näet myös Svean omat sivut -palvelusta.

Svea noudattaa toiminnassaan henkilötietolakia, lue lisää tietosuojaselosteestamme.

Svea Bank AB (publ), filial i Finland (3237195-7)
Mechelininkatu 1a
00180 Helsinki

www.svea.fi

Vaihtoautohaku