Tietoa meistä

Timosen Auto on aito pohjoiskarjalainen autoliike

Tänään autotalossamme työskentelee yli 20 merkkikoulutettua autoalan ammattilaista. Olemme täyden palvelun autotalo. Autoliiketoiminnan lisäksi Timosen Auto tekee arvopaperisijoittamista sekä -kauppaa, kiinteistösijoittamista ja on mukana sijoittajana valituissa kasvuyrityksissä tukien sijoituksillaan niiden kehitystä.

Kuvassa Timosia kolmessa sukupolvessa. Kartturin paikalla yrityksen perustaja Martti Timonen, kuljettajan paikalla osakas Markku Timonen, oikealla hallituksen jäsen Kyösti Timonen, etualalla myyntipäällikkö Sami Timonen, takimmaisena hallituksen puheenjohtaja Antti Timonen ja vasemmassa reunassa toimitusjohtaja Tuomas Timonen.

Tervetuloa taloon – olemme luotettava kumppani!

Yrityksemme juuret juontavat 1940-luvulle, jolloin kauppiaspariskunta Vieno ja Martti Timonen avasi ensimmäisen maalaiskauppansa. Jo 1960 luvulla yritystoiminta alkoi painottua autokauppaan. Ja vuonna 1969 alkoi Timosen Auton tarina. ”Asiakas on meidän työnantajamme” on yhtiömme perustajien usein toistama evästys meille tämän päivän timosenautolaisille.

Tuon evästyksen peruna onkin juurtunut tavaksemme tarkastella kaikkea tekemistämme ennen kaikkea asiakkaidemme silmin ja näin toteuttaa tavoitettamme: asiakkaidemme odotukset ylittävä asiakaspalvelu…

Jatkuva koulutus, yrittäjyyttä edistävät kannustejärjestelmämme, käytössämme alan parhaat työkalut ja taito ja yli 80-vuotisen yritystoimintamme aikana syntyneet luottamukselliset ja reilut välit kaikkiin sidosryhmiimme – asiakkaat, henkilökunta, tavarantoimittajat, rahoittajat ja viranomaiset – ovat vankka perusta tämän päivän ja tulevaisuuden toiminnalle ja kehityksellemme.

Saamamme myönteinen asiakaspalaute ja hyvät sijoituksemme päämiestemme tekemässä jatkuvassa asiakastyytyväisyysseurannassa ja kansainvälisen D&B-luokituslaitoksen yhtiöllemme antama korkein mahdollinen luottokelpoisuusluokitus AAA ovat tunnustuksia, joista olemme ylpeitä.

Yhteystiedot

Timosen Auto -konserni

Timosen Auto

Timosen Auto on aito täyden palvelun pohjoiskarjalainen autoliike. Autoliiketoiminnan lisäksi Timosen Auto tekee arvopaperisijoittamista sekä -kauppaa, kiinteistösijoittamista ja on mukana sijoittajana valituissa kasvuyrityksissä tukien sijoituksillaan niiden kehitystä.

Timosen Auto Oy

Monihuolto

Monihuolto on täyden palvelun AD-autokorjaamo kaikille automerkeille. Monihuolto on osa Timosen Autoa.

AD-Autokorjaamo Monihuolto Joensuu

TKR – Plastic by nature

Kotimaiset, turvalliset ja monipuolisesti testatut ratkaisut tiivistämiseen, haitta-aineiden hallintaan ja pinnoittamiseen.

Sisäilmakorjausten onnistuminen ratkaistaan työmaalla

Ajankohtaista

Olemme poikkeuksellisesti suljettuna 24.2.

Timosella emme tingi asiakkaidemme turvallisuudesta autojen emmekä tilustemme suhteen. Timosen Auto on poikkeuksellisesti suljettuna lauantaina 24.2.2024, lumenpudotuksesta johtuvan raskaan liikenteen vuoksi. Traktorien ja hirvittävän lumimäärän…

Lue lisää

Henkilökunta

Automyynti

Varaa aika koeajoon

Täytä lomake ja automyyntimme ottaa teihin yhteyttä

Varaa koeajoaika netissä
Soita 010 2394 100

Varaa autollesi huoltoaika

Lähetä kätevästi ja nopeasti meille huoltopyyntö netissä

Varaa huoltoaika netissä
Vauriokorjaus
Soita 010 2394 120