Wahlforssinkatu 1, 80100 Joensuu  FI | RU

Tietoa meistä

Tietoa meistä

Tervetuloa Timoselle!

Tänään autotalossamme työskentelee yli 20 merkkikoulutettua autoalan ammattilaista. Olemme täyden palvelun autotalo. Autoliiketoiminnan lisäksi Timosen Auto tekee arvopaperisijoittamista sekä -kauppaa, kiinteistösijoittamista ja on mukana sijoittajana valituissa kasvuyrityksissä tukien sijoituksillaan niiden kehitystä.

Yrityksemme juuret juontavat 1940-luvulle, jolloin kauppiaspariskunta Vieno ja Martti Timonen avasi ensimmäisen maalaiskauppansa. Jo 1960 luvulla yritystoiminta alkoi painottua autokauppaan. Ja vuonna 1969 alkoi Timosen Auton tarina. ”Asiakas on meidän työnantajamme” on yhtiömme perustajien usein toistama evästys meille tämän päivän timosenautolaisille.

Tuon evästyksen peruna onkin juurtunut tavaksemme tarkastella kaikkea tekemistämme ennen kaikkea asiakkaidemme silmin ja näin toteuttaa tavoitettamme: asiakkaidemme odotukset ylittävä asiakaspalvelu…

Jatkuva koulutus, yrittäjyyttä edistävät kannustejärjestelmämme, käytössämme alan parhaat työkalut ja taito ja yli 80-vuotisen yritystoimintamme aikana syntyneet luottamukselliset ja reilut välit kaikkiin sidosryhmiimme – asiakkaat, henkilökunta, tavarantoimittajat, rahoittajat ja viranomaiset – ovat vankka perusta tämän päivän ja tulevaisuuden toiminnalle ja kehityksellemme.

Saamamme myönteinen asiakaspalaute ja hyvät sijoituksemme päämiestemme tekemässä jatkuvassa asiakastyytyväisyysseurannassa ja kansainvälisen D&B-luokituslaitoksen yhtiöllemme antama korkein mahdollinen luottokelpoisuusluokitus AAA ovat tunnustuksia, joista olemme ylpeitä.

Tervetuloa taloon – olemme luotettava kumppani!

Kuvassa Timosia kolmessa sukupolvessa. Kartturin paikalla yrityksen perustaja Martti Timonen, kuljettajan paikalla osakas Markku Timonen, oikealla hallituksen jäsen Kyösti Timonen, etualalla myyntipäällikkö Sami Timonen, takimmaisena hallituksen puheenjohtaja Antti Timonen ja vasemmassa reunassa toimitusjohtaja Tuomas Timonen.

Vaihtoautohaku