Uudet autot

Valikoimassamme on seuraavat automerkit

Hyundai henkilöautot

Timosen Auto on asiantunteva ja virallinen Hyundai -automyynti ja huolto. Hyundai Motor Company perustettiin vuonna 1967, ja vuonna 2023 se on jo maailman kolmanneksi suurin autovalmistaja, kun mittarina toimii myyntivolyymi. Hyundain autot valmistetaan Koreassa kolmella eri autotehtaalla, joista Ulsanin tehdas on maailman suurin yksittäinen autotehdas. Hyundai panostaa voimaakkaasti uusien energianlähteiden kuten sähkön, polttokennon ja hybriditeknologiaan, josta kertoo mm. lukuisia palkintoja voittanut täyssähköauto Hyundai Ioniq 5. Käyttämällä uusinta teknologiaa myös autojen valmistuksessa, voidaan säästää luonnonvaroja ja minimoida ajoneuvojen ympäristövaikutuksia niiden koko elinkaaren alusta loppuun. Tutustu Hyundai -mallistoon sivuillamme, ja tule autoliikkeeseen koeajolle.

Tutustu Hyundai-mallistoon

Hyundain modernit sähköautot ja hybridit - Timosen Auto

Suzuki henkilöautot

Nelivedon asiantuntija

Suzuki-henkilöautojen tunnetuin ominaisuus on neliveto. Suzukin jatkuvan tuotekehityksen periaate ja lähes 50 vuoden kokemus nelivetoon liittyvästä tekniikasta ovat tuottaneet laajan ja tunnetun nelivetomalliston. Suzuki on kerännyt arvostusta ja tyytyväisiä asiakkaita luotettavana, laadukkaana ja kestävänä automerkkinä ympäri maailmaa. Suzukin ensimmäinen neliveto Suzuki LJ10 esiteltiin Japanissa jo vuonna 1970, josta mallisto kehittyi ja tuli tunnetuksi ympäri maailmaa. Suomessa Suzuki on arvostettu automerkki, jonka mallistosta erityisesti modernit katumaasturit ja pienet crossoverit ovat nousseet suureen suosioon.

Tutustu Suzuki-mallistoon

Suzuki on tunnettu japanilainen nelivetoautojen valmistaja - Timosen Auto

Renault henkilöautot ja pakettiautot

Renault on Ranskan suurin autovalmistaja, joka on samalla yksi maailman johtavista autonvalmistajista. Renault on valmistanut autoja jo vuodesta 1898, ja sillä onkin yksi automerkkien pisimmistä historioista. Vuonna 2022 myytiin yli 2 miljoonaa Renault –merkkistä henkilö- ja pakettiautoa, ympäri maailman jopa 134 maassa. Renault erottuu muotoilullaan, ja lukuisat innovatiiviset oivallukset niin tekniikan kuin matkustusmukavuuden osalta luovat omistajilleen iloa jokapäiväiseen auton käyttöön. Renaultin yksi tavoitteista on ollut jo pitkään tarjota edistyksellistä teknologiaa järkevään hintaan, kaikkien käytettäväksi. Renault kilpailee myös sähköautojen markkinajohtajuudesta Euroopassa. Pakettiautoissa Renault on ollut myyntitilastojen kärjessä jo liki kahdenkymmenen vuoden ajan Euroopassa.

Tutustu Renault-mallistoon

Renaultin modernit henkilöautot ja täyssähköt - Timosen Auto

Dacia henkilöautot

Dacia on romanialainen automerkki, joka on osa Renault-Nissan-Mitsubishi-allianssia. Dacia on ollut suomalaisten suosiossa jo vuodesta 2009, erityisesti kohtuuhintaisen ja luotettavan Duster -katumaasturin myötä. Dacia on järkivalinta – autojen tekniikka on luotettavaa ja helppohuoltoista, ja autojen muotoilua, ajettavuutta ja sisätiloja hallitsee huolellisesti mietitty käytettävyys – turha monimutkaisuus on jätetty tarkoituksella pois. Dacia onkin yhä useamman suomalaisen järkivalinta, ja nostanut markkinaosuuttaan jokaisen uuden mallin myötä. Timosen Auto on myös täyden palvelun valtuutettu autohuolto kaikille Dacia -autoille.

Tutustu Dacia-mallistoon

Dacia on edullinen ja luotettava auto moneen käyttöön - Timosen Auto

Isuzu pick-up avolavat

Isuzu Motors Limited on japanilainen, yksi maailman suurimmista hyötyajoneuvojen valmistajista. Se on myös Japanin vanhin ajoneuvovalmistaja – Isuzu on perustettu jo vuonna 1916. Isuzu Motors Limited on myös dieselmoottorien valmistajana maailman suurin. Isuzun dieselmoottorit ovat suosiossa teollisuuden lisäksi maailman johtavien raskaan kaluston valmistajien ja hyötyajoneuvojen valmistajien keskuudessa. Isuzun valmistamille dieselmoottoreille on tyypillistä niiden suorituskyvyn yhdistäminen pieneen kulutukseen ja vähäisiin päästöihin. Isuzu tietää mitä tekee – se on valmistanut jo liki 25 miljoonaa dieselmoottoria! Suomen Isuzu -mallistu muodostuu D-Max -pick-up -hyötyajoneuvoista.

Tutustu Isuzu-mallistoon

Isuzu avolava - luotettava pick-up kovaan käyttöön - Timosen Auto

Fiat Professional pakettiautot

Timosen Auto on virallinen Fiat Professional -pakettiautojen automyyjä. Fiat -pakettiautojen mallisto kattaa moneen tarkoitukseen ja kokoluokkaan tarkoitettuja pakettiautoja, tunnetusta pienemmästä pakettiauto Scudosta suurempaan Ducatoon. Fiat-hyötyajoneuvot ovat luotettavia ja järkevän hintaisia pakettiautoja, joiden konstailematon rakenne ja korkea luotettavuus takaa niiden päivittäisen käytön vaivattomuuden. Fiatin pakettiautot ovat monipuolisesti muokattavissa, ja niissä on hyötyajoon suunniteltu, erittäin luotettava Multijet -moottori. Fiat Professional on myös suosituin retkeily- ja matkailuautojen alusta. Tervetuloa tutustumaan Fiat Professional mallistoon automyymäläämme.

Tutustu Fiat Professional-mallistoon

Fiat Professional -pakettiautot ja huolto - Timosen Auto

Varaa aika koeajoon

Täytä lomake ja automyyntimme ottaa teihin yhteyttä

Varaa koeajoaika netissä
Soita 010 2394 100

Varaa autollesi huoltoaika

Lähetä kätevästi ja nopeasti meille huoltopyyntö netissä

Varaa huoltoaika netissä
Vauriokorjaus
Soita 010 2394 120