Wahlforssinkatu 1, 80100 Joensuu  FI | RU

Uudet autot

Uudet autot

Edustamme seuraavia automerkkejä

Hyundai henkilöautot

Olemme asiantunteva virallinen Hyundai -myynti ja huolto. Hyundai Motor Company perustettiin vuonna 1967. Siitä on kasvanut maailman viidenneksi suurin autovalmistaja. Hyundai panostaa vaihtoehtoisten energianlähteiden kuten sähkön, polttokennon ja hybriditeknologian mahdollisuuksiin. Uuden teknologian avulla voidaan säästää luonnonvaroja ja minimoida ajoneuvojen ympäristövaikutuksia. Tutustu Hyundai -mallistoon maahantuojan sivustolla ja tule koeajolle.

Tutustu Hyundai -mallistoon

Suzuki henkilöautot

Nelivedon asiantuntija

Jatkuvan tuotekehityksen periaate ja yli 40 vuoden kokemus nelivetotekniikasta ovat tuottaneet laajan nelivetomalliston, joka on kerännyt arvostusta ja tyytyväisiä asiakkaita ympäri maailmaa. Suzuki tunnetaan erittäin kestävien nelivetoautojen valmistajana. Suzukin ensimmäinen nelivetomalli LJ10 esiteltiin Japanissa vuonna 1970. Pian Suzukin nelivedot tunnettiin ympäri maailmaa.

Tutustu Suzuki -mallistoon

Renault henkilö- ja tavara-autot

Renault myynti ja huolto nyt Timosella!

Renault, yksi maailman johtavista autonvalmistajista, on valmistanut autoja jo vuodesta 1898. Vuonna 2019 myytiin lähes 2,4 miljoonaa Renault –merkkistä henkilö- ja pakettiautoa yhteensä 134 maassa. Renaultin erottuva muotoilu ja innovatiiviset tekniset oivallukset tuovat omistajilleen iloa jokapäiväiseen auton käyttöön. Yksi merkin tavoitteista onkin tarjota edistyksellistä teknologiaa kohtuulliseen hintaan kaikkien käytettäväksi. Renault on myös markkinajohtaja sähköautojen myynnissä Euroopassa. Joka kolmas Euroopan teillä liikkuva sähköauto on Renault-merkkinen. Tavara-autoissa Renault on ollut myyntitilastojen kärjessä jo kahdenkymmenen vuoden ajan Euroopassa.

Tutustu Renault-mallistoon

Dacia henkilöautot

Dacia -mallisto – Suomen järkevin automallisto nyt Timosella!

Dacia on valloittanut suomalaisten autoilijoiden sydämiä jo vuodesta 2009 kasvattaen suosiotaan tasaisesti vuosi vuodelta. Dacian autot ovat lunastaneet omistajiensa luottamuksen – Dacia on yhä useamman suomalaisen järkivalinta. Meillä on myös täyden palvelun valtuutettu autohuolto kaikille edustamillemme automerkeille.

Tutustu Dacia-mallistoon

Isuzu pick-up hyötyajoneuvot

Isuzu Motors Limited on yksi maailman suurimmista hyötyajoneuvojen valmistajista ja se on Japanin vanhin ajoneuvovalmistaja – perustettu vuonna 1916. Dieselmoottorien valmistajana Isuzu Motors Limited on maailman suurin. Maailman johtavat auto- ja raskaankaluston valmistajat sekä teollisuus ovat valinneet voimalähteikseen Isuzun dieselmoottorit niiden suorituskyvyn ja pienen kulutuksen ansiosta. Yli 23 miljoonan valmistetun dieselmoottorin kokemuksella Isuzu tietää mitä valmistaa.

Tutustu Isuzu -mallistoon

Fiat Professional pakettiautot

Olemme virallinen Fiat Professional -pakettiautojen kauppias. Tervetuloa tutustumaan Fiat Professional mallistoon myymäläämme.

TUTUSTU FIAT PROFESSIONAL -MALLISTOON

Vaihtoautohaku