Ei trendejä, vaan tarpeita kuunnellen

Asiantuntijahommissa työskentelevät Aki ja Hanne Kuusisto olivat asettaneet uudelle autolleen yhden tärkeän kriteerin – hinta-laatusuhteen. Ja kun autosta ei halua maksaa tyhjää merkin tai minkään muunkaan takia, on Timosen auto juuri oikea paikka lähteä hieromaan kauppaa. “Timosen autolla asiakaslähtöisyys korostuu hyvin siinä, että ei lähdetä myymään ensimmäisenä autoa, jota yritetään nyt saada paljon liikkeelle. Vaihtoehtoja lähdettiin katsomaan meidän tarpeita ja budjettia silmällä pitäen”, Aki Kuusisto selostaa.

Nuorenparin tapauksessa autolla ajetaan pääasiassa työmatkat ja kauppareissut, jonka lisäksi pidempiä, usean sadan kilometrin reissuja tulee heitettyä muutaman kerran vuodessa. Etsinnässä oli helppo, turvallinen ja tyylikäs automaattivaihteinen auto, johon mahtuisi tarpeen tullessa myös Kuusistojen kaksi kissaa kuljetuskoppineen. Pariskunnan tarpeeseen löydettiin nopeasti ratkaisu, virtaviivainen Hyundai i30 Fastback, josta kaivattua tavaratilaa löytyy 450 litran edestä.

Timosen auto oli Kuusistoisille ennestään tuttu edellisten, kahdeksan vuotta sitten tehtyjen autokauppojen kautta. Aki Kuusisto kertoo, ettei nähnyt syytä vaihtaa luotettavaa kumppania toiseen. “Tiedettiin, että Timosen auto on luotettava paikka hoitaa sekä vanhan auton myynti että uuden osto. Ja siinäpä se hoitui samalta istumalta koko homma, vanha vaihtoon ja uutta alle.”

Kiitosta sataa myös huoltopalvelulle, johon Kuusistot turvautuivat kiven iskeydyttyä auton tuulilasiin. “Homma hoituu, aamulla auto huoltoon ja samana päivänä takaisin. Timosen autolla voi luottaa siihen, että siellä tunnetaan sekä auto, malli että asiakas – minutkin muistivat nimeltä, vaikka edellisen auton ostosta oli se kahdeksan vuotta”, Aki Kuusisto nauraa.