Luotettava tavaran­toimittaja pitää auto­liikkeen rattaat pyörimässä

Täyden palvelun autoliikkeessä tarvitaan paljon muutakin kuin myytäviä autoja. Ammattimainen korjaamo tarvitsee päivittäin varaosien ja tarvikkeiden lisäksi laadukkaita työkaluja sekä tarveaineita. Lisäksi koronasta johtuvat poikkeusolot edellyttävät tänä päivänä desinfiointiaineiden, kasvomaskien ja suojakäsineiden käyttöä. Jotta autoliike voi toimia sujuvasti niin henkilökunnan kuin asiakkaidenkin näkökulmasta, tarvitaan edellä mainituille tuotteille ja tarvikkeille asiansa osaava, luotettava toimittaja. Timosen Auton kohdalla kumppaniksi valikoitui paikallinen Joen Tuontipalvelu Oy.

Tuontipalvelu on alansa konkareiden Tapani ja Jouni Jelkäsen sekä Vesa-Matti Nuoran ja toimitusjohtajana toimivan Sari Heikkisen vuosi sitten perustama joensuulainen yritys, joka myy ja maahantuo tarvikkeita teollisuuden ja rakentamisen tarpeisiin. Jo lyhyen historiansa aikana Timosen Auton ja Joen Tuontipalvelun yhteistyö on hioutunut tiiviiksi ja saumattomaksi.

“Käydään kerran viikossa tarkistamassa tavarapuutteet, kirjaamassa täydennykset ja hyllyttämässä tuotteet”, Joen Tuontipalvelun toimitusjohtaja Sari Heikkinen kertoo.

“Joen Tuontipalvelun palveluasenne ja on täysin erilainen kuin muilla alan toimijoilla. Soittamalla saa aina yhteyden, palvelu on joustavaa ja asioita pystytään hoitamaan myös vapaa-ajalla. Asiakkaidemme näkökulmasta etu on siinä, että varastossa on aina oikeat käyttötarvikkeet oikeaan aikaan. Tämä nopeuttaa huomattavasti esimerkiksi huoltoprosessia, mikä näkyy kustannussäästönä myös asiakkaille”, huoltopäällikkö Antti Timonen jatkaa.

Palvelu. Ihmisläheisyys, järkivalinnat ja nopea reagointikyky. Näiden piirteiden lisäksi Timosen Autoa ja Joen Tuontipalvelua yhdistää paikallisuus, jota kummatkin arvostavat yhteistyökumppaneissaan. Yhteiset juuret ja toimipaikat paitsi sujuvoittavat yhteistyötä, myös edistävät maakunnan hyvinvointia.

“Paikallisten yritysten tukeminen on tärkeää koko Pohjois-Karjalan kannalta. Kun raha jää tänne, synnytetään uusia työpaikkoja ja tuetaan koko maakunnan elinvoimaisuutta”, Antti Timonen kiteyttää.