Luottotekijät ammattilaisen apuna

Monitoimialayrittäjä Miika Sunikka ja Timosen auto ovat puhaltaneet yhteen hiilen 10 vuoden ajan. Sunikan johtamia yrityksiä ovat Timanttimiehet Oy, Rakennusliike Joen Talo Oy ja Joensuun Sähköinsto Oy, jotka yhdessä muodostavat Hyvän tekijä -yhtiön. Korjausrakentamisen alalla on omat haasteensa, ja yksi niistä on toimivat ja luotettavat menopelit. Usein hektisillä työmailla ei yksinkertaisesti ole aikaa hukattavana autojen huollon tai vaihtamisen kanssa kikkailemiseen. Palvelun joustavuus ja käytännöllisyys ovakin syitä, miksi Sunikka yhtiöineen luottaa Timosen auton palveluihin.

“Timosen auto on helposti lähestyttävä paikallinen toimija. Yhteistyö on ollut mutkatonta ja helppoa. Siinä missä muut ei ole olleet niin aktiivisia, on Timosen autolla panostettu oikeasti asiakaslähtöiseen palveluun”, Sunikka kuvailee.

Sunikan johtamalla Hyvän tekijä -yhtiöllä on käytössään yhteensä 16 autoa, joista kuusi on hankittu Timosen autolta. Kun kyse on rakentamisen alan PK-yrityksen ammattikäytöstä, vaatimuksena ei ole pelkästään autojen uushankinta. Tarpeen tullen myös huolto- ja vara-autopalveluiden on onnistuttava joustavasti ja nopeasti.

“Oli se sitten huolto, liisaus tai auton vaihtaminen, Timosen auton kaverit saa aina helposti kiinni soittamalla tai vaikka WhatsAppilla. Aina kun on ollut joku tarve, niin jätkät on ottanut ja hoitanut asian luotettavasti ja nopeasti.”