Timosen Auto sai Maakunnan Vuoden Yrittäjäpalkinnon. Katso yritysvideo!

Timosen Auto palkittiin Maakunnan Vuoden Yrittäjäpalkinnolla. Palkinnon jakaa vuosittain Pohjois-Karjalan Yrittäjät ja sen saajan valitsee arvovaltainen raati. Pohjois-Karjalan Yrittäjien hallitus oli nimennyt palkintoraatiin Jaana Reimasto-Heiskasen, Tapani Hirvosen, Seppo Turusen ja Kyösti Kakkosen.

Maakunnan Vuoden Yrittäjä -palkinnon jakamisen tarkoituksena on pyrkiä lisäämään yrittäjyyden nauttimaa arvostusta yhteiskunnassamme, samalla osoittaen, mikä merkitys oma-aloitteisilla, luovilla ja taloudellisia riskejä ottavilla yrittäjillä on maamme talouselämän terveessä kasvussa ja kansakuntamme hyvinvoinnin rakentamisessa.

Pohjois-Karjalan Yrittäjät luovuttivat Maakunnan Vuoden 2019 Yrittäjäpalkinnon Timosen Auto Oy:lle lauantaina 30.11. Kiteellä pidetyssä Maakunnallisessa Yrittäjäjuhlassa. Palkinnon ottivat vastaan Timosen Auton yrittäjistä serkukset Sami ja Antti Timonen.

Maakunnan Vuoden Yrittäjäpalkinto jaettiin nyt 42. kerran.

Kiitospuheessaan Timosen Auton hallituksen puheenjohtaja Antti kiitti erityisesti sitoutunutta ja motivoitunutta henkilökuntaa, asiakkaita, kumppaneita, aiempia yrittäjäsukupolvia sekä muita yrittäjiä.

Juhlassa sai ensi-iltansa myös tuore yritysvideo.

Voit lukea lisää palkinnosta Pohjois-Karjalan Yrittäjien kotisivuilta.