Uusien Hyundai-mallien sisällä on suomalaista huippu­teknologiaa

Hyundai ottaa suomalais­yhtiö Vaisalan sääpalvelut uusiin malleihinsa

Vaisala tuottaa säätiedot Hyundai Live-palveluihin uusiin Hyundai-malleihin.

Hyundain Live-palvelut tuovat käyttöön paljon hyödyllistä ja mielenkiintoista tietoa, kuten reaaliaikaiset liikenne- ja säätiedot, nopeusvalvontakameroita koskevat ilmoitukset sekä kiinnostavien kohteiden Points of Interest eli POI-tiedot. Live-palvelut auttavat löytämään lähimmän valtuutetun Hyundai-pisteen, tankkausaseman tai parkkipaikan ja valitsemaan ruuhkattoman ajoreitin myös päivittäisissä ajoissa. Hyundain Live-palvelut ovat tarjolla malleissa, joissa on tehdasasenteinen navigointijärjestelmä. Uusissa Hyundai-malleissa Live-palvelu sisältää viiden vuoden veloituksettoman lisenssin, jota voi myöhemmin jatkaa.

Vaisala tarjoaa asiakkailleen luotettavia mittausratkaisuja ja palveluja paremman päätöksenteon, turvallisuuden ja tehokkuuden tueksi. Teknologiset innovaatiot ovat Vaisalan toiminnan ytimessä, ja kehitämme innolla yhteistyötä Hyundai-konsernin kanssa. Yhteistyö kattaa koko Euroopan alueelle, Venäjälle, Yhdysvaltoihin ja Kanadaan toimitettavat autot.

Petri Marjava, Business Development Director, Automotive, Vaisala

Ensimmäinen Hyundai-malli, johon Vaisalan säätiedot sisältämä Hyundai Live-palvelu otetaan käyttöön on uusi Hyundai i30, joka tulee Suomen markkinoille syksyllä 2020.

Lue lisää Vaisalan ja Hyundain yhteistyöstä Hyundain sivuilla.